Kontakt z nami

Vnesite vaše vprašanje ali želje. Navedite tudi svojo telefonsko, če želite, da vas pokličemo.
Vaš email:
Zadeva:
Sporočilo:
ANTISPAM: Koliko je dva krat šest (odgovorite s številko)?

Spletna trgovina

Na računalnik namestimo ustrezno zaščito in po potrebi opremo priklopimo na internet. Poskrbimo za priklop raznih dodatnih zunanjih naprav in namestitev potrebnih gonilnikov. Postavimo vam domače žično ali brezžično omrežje in omrežje ustrezno zaščitimo. Na vašem domu vam pomagamo pri odpravi vsakodnevnih računalniških težav, kot so virusi, trojanski konji in ostale sistemske napake. Vaš računalniški sistem počistimo in poskrbimo za optimalno delovanje. Svetujemo pri izbiri ustreznih odprtokodnih (zastonjskih) programov in poskrbimo za njihovo namestitev. Za zadovolstvo svojih strank skrbimo z hitrim odzivnim časom in ponudbo kvalitetno opravljenih računalniških storitev.

Priporočamo kvalitetne antivirusne programe, ki opravljajo tudi popolno zaščito pri brskanju po spletu. Posodabljanja so samodejna, po preteku licence pa vam ugodno podaljšamo le-to.

      

 

Naročilo na novice

S prijavo na novice si lahko zagotovite 10% popust na računalniške storitve
Ime (podjetje):
Email:

Splet naših strank

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jih uporabljate. Piškotki se uporabljajo za nujno delovanje spletne strani. Če želite piškotke odstraniti, si poglejte Wikihow stran o piškotkih.

Sprejmem piškotke na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information