Kontakt z nami

Vnesite vaše vprašanje ali želje. Navedite tudi svojo telefonsko, če želite, da vas pokličemo.
Vaš email:
Zadeva:
Sporočilo:
ANTISPAM: Koliko je dva krat šest (odgovorite s številko)?
 

Asus je na dogodku CES 2014, ki je potekal od 7. – 10. januarja v Las Vegasu, v znamenju svoje blagovne znamke »In Search of Incredible«, razkril kar nekaj zelo zanimivih novih produktov in imel enega najbolje obiskanih razstavnih prostorov.

Največja novica je zagotovo nova serija cenovno ugodnih pametnih telefonov Zenfone, s katero želi Asus vstopiti na trg mobilne telefonije. Zenfone bo na voljo s 4'', 5'' in 6'' zaslonom, prave barve ohišja pa si tudi ne bo težko izbrati, saj bo na voljo v več barvah. Novi pametni telefon bo vseboval čudovit IPS zaslon, Intel® Atom™ procesor z dvema ali štirim jedri, kamero do 13MP in nov, sublimen vmesnik ZenUI.

Logično nadaljevanje je Asus PadFone mini. Gre za lep 4'' pametni telefon, ki se z lahkoto transformira v elegantno 7'' tablico z zaslonom s 1280 x 800 piksli. Poganja ga Intel® Atom™ Z2560 procesor, na voljo pa bo v petih barvah. PadFone mini ima 8GB notranjega pomnilnika, briljantno 8MP zadnjo in 2MP sprednjo kamero ter sublimen vmesnik ZenUI.

Asus je predstavil tudi novo 8'' tablico z Windows 8.1 ter profesionalnim Wacum stylusom. Poimenoval jo je VivoTab Note 8, vsebovala pa bo Intel® Atom™ Z3740 procesor s štirimi jedri, IPS HD zaslon, težka pa bo samo 380g. Tablica je zelo mobilna in tako odlična izbira za študente in profesionalce, ki so veliko na poti.

Najbolj inovativen produkt, ki ga je Asus predstavil je zagotovo Asus Transformer Book Duet TD300. Gre za prvi prenosnik na svetu, ki omogoča štiri načine delovanja, ima dva operacijska sistema in je lahko tako prenosnik kot tablica. Uporabniku omogoča preklop med Androidom in Windowsi v zgolj štirih sekundah, ne glede na to ali deluje kot tablica ali kot prenosnik. Z zmogljivim Intel® Core™ i7 procesorjem v srcu, Transformer Book Duet deluje do dvakrat hitreje kot obstoječe tablice z ARM® procesorji.

Trenutno žal še nimamo informacij o tem, kdaj naj bi produkti prišli na slovenski trg, vas bomo pa o tem vsekakor obvestili.

 

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jih uporabljate. Piškotki se uporabljajo za nujno delovanje spletne strani. Če želite piškotke odstraniti, si poglejte Wikihow stran o piškotkih.

Sprejmem piškotke na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information