Kontakt z nami

Vnesite vaše vprašanje ali želje. Navedite tudi svojo telefonsko, če želite, da vas pokličemo.
Vaš email:
Zadeva:
Sporočilo:
ANTISPAM: Koliko je dva krat šest (odgovorite s številko)?

Spletna trgovina

kyocera servisKyocerina preizkušena kontrolna enota in edinstven programski jezik PRESCRIBE sta vgrajena v vse Kyocera tiskalnike in večfunkcijske naprave (MFP). Sestava tiskalnikov in večfunkcijskih naprav temelji na skupnih komponentah, kar za Kyocero Mito pomeni boljše nakupne pogoje zanje, posledično pa tudi konkurenčno ceno končnega proizvoda.
Tiskalniki in večfunkcijske naprave Kyocera prinašajo celovite in dosledne rešitve, kar je za končnega uporabnika nedvomno  zelo ugodno. S preizkušeno tehnologijo na osnovi  amorfno silicijevih valjev in komponentah z dolgo življensko dobo (izvirna razvojna tehnologija Kyocere )  zdaj delujejo tudi večfunkcijske naprave. Rezultat  te izjemne tehnologije so zanesljive naprave, z dolgimi servisnimi intervali in izredno nizkimi stroški lastništva.

Naročilo na novice

S prijavo na novice si lahko zagotovite 10% popust na računalniške storitve
Ime (podjetje):
Email:

Splet naših strank

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jih uporabljate. Piškotki se uporabljajo za nujno delovanje spletne strani. Če želite piškotke odstraniti, si poglejte Wikihow stran o piškotkih.

Sprejmem piškotke na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information